Spring til indhold

Holtug

- En del af Stevns landsbyer

Rundvisning for tilflyttere

  • af
Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
21/05/2022
9:00 - 13:00

Lokation
Holtug Forsamlingshus

Kategorier
Ingen Kategori


Vores modtagelse af nye borgere har været forstyrret af Coronaen. Vi vil fortsat modtage nye borgere med vores velkomstfolder, se hjemmesiden www.holtug.stevnslandsbyer.dk , og en snak om byens muligheder.
Vi vil en gang om året i maj arrangere en minirundvisning i byen med fokus på byens historiske bygninger som f.eks. savværket, forsamlingshuset, brugsen, kirken m.fl. Byens foreninger og grupper vil præsentere sig selv.
Første gang bliver den 21.5. kl. 9.00 til 13.00. Rundvisningen slutter af med lidt forplejning i forsamlingshuset eller på Grønningen. Tilmelding på iuhak@hotmail.com er nødvendig.

Det kan være svært for os at ”opdage” alle tilflyttere så send gerne en mail til iuhak@hotmail.com hvis du har fået en ny nabo og jeg vil arrangere et besøg.

”Nye borgere” er borgere der ikke ved noget om savværket, forsamlingshuset, hvor brugsen lå, hvor landsbyskolerne lå, hvor træskomanden havde værksted eller ikke har besøgt kirken. Gamle borgere  er velkomne til at deltage i første rundvisning så vi alle kan mærke byens sjæl og identitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.